Produse

10 lucruri de știut înainte de achiziționarea unei uși de garaj

Achiziția unei uși de garaj, un subiect foarte important! O ușă bună de garaj va dura decenii, poate chiar o viață. Așadar, are sens să petreci puțin timp suplimentar și eforturi făcând cea mai bună alegere posibilă și evitând ușile ieftine ale garajului.

Obține o ofertă personalizată.

Comandarea unei uși de garaj prin telefon sau online poate veni cu probleme. Fiecare garaj este puțin diferit, iar un agent de vânzări în cunoștință de cauză va verifica detalii precum dimensiunea și forma deschiderii, spațiul pentru deschidere și spațiul lateral și chiar vă va ajuta să luați decizii de proiectare. Și dacă ceva nu merge bine, nu va exista nicio întrebare despre a cui este vina. Așa că asigurați-vă că primiți un agent de vânzări care să vină în casa dvs. și să verificați situația înainte de a comanda o ușă.

Cere o ofertă aici:  https://4doors.ro/contact/

Ferește-te de ușile din lemn

Ușile din lemn arată fantastic când sunt noi. Dar dacă nu sunteți dispus să dedicați timp și bani pentru întreținere, nu vor arăta bine mult timp. Finisajele naturale arată bine câțiva ani după care necesită recondiționare. Și dacă așteptați prea mult, va trebui să vă ștergeți tot finisajul și să refaceți totul pentru ca ușa dvs. să pară din nou nouă. Vestea bună este că puteți obține aspectul lemnului pentru o fracțiune din costuri și evitați și coșmarul de întreținere. De la distanță, aceste uși arată remarcabil de asemănătoare cu lemnul real. Compozițiile oferă aspectul de lemn real cu longevitatea și stabilitatea plasticului atunci când achiziționați uși de garaj.

Îmbunătățiți-vă izolația

Dacă intenționați să cumpărați o ușă izolată pentru că doriți să economisiți energie sau să vă mențineți garajul cald, merită să cheltuiți aproximativ 15 până la 20% în plus pentru a trece de la polistiren extrudat la izolație poliuretanică. Eficiența izolatoare a unei uși de garaj este valoarea lui R. Cu cât este mai mare numărul, cu atât se izolează mai bine.

Plătește mai mult pentru arcuri calitative

Arcurile sunt ceea ce ajută ușa garajului să se ridice ușor și să coboare încet. Majoritatea ușilor de garaj folosesc arcuri de torsiune. De obicei, puteți vedea aceste arcuri de torsiune înfășurate deasupra ușii. Arcurile standard de torsiune sunt evaluate pentru aproximativ 50.000 de cicluri. Poate suna foarte mult, dar dacă deschideți și închideți ușa de șase ori pe zi, ceea ce este destul de mediu, veți ajunge la 50.000 de cicluri în mai puțin de cinci ani. Cheltuirea a câțiva lei în plus atunci când achiziționați  ușa de garaj vă va aduce un sistem cu o garanție de 100.000 de cicluri.

Cumpără și un sistem de deschidere automatizat

Aceeași persoană care vă face oferta pentru noua ușă vă poate instala și un nou sistem de deschidere. În cele din urmă, costurile pentru un sistem complet sunt mult mai mici achiziționate în momentul acesta. Înlocuirea acesteia împreună cu ușa, probabil, vă va economisi bani pe forța de muncă și este posibil să fiți chiar în măsură să negociați un pachet mult mai bun pentru ușă și sistem.

 

Gândiți-vă de două ori la montarea propriei uși

Puteți economisi câteva sute de ron instalând singur ușa, dar este un proiect de bricolaj care nu are un profit mare. Iata de ce. Pentru început, există o mulțime de părți și vă va lua cel puțin o zi întreagă pentru a le combina. În plus, înfășurarea arcului necesită instrumente speciale și este destul de periculoasă. Dacă angajați un profesionist pentru a instala ușa, ușa nouă va fi livrată iar lucrarea va fi făcută în aproximativ patru ore. Și veți avea pe cineva la un apel distanță dacă există o problemă, automat beneficiind și de mentenanță și garanție.