4Doors.ro

Confecții metalice

Noi ne dorim ca produsele noastre să se simtă ca o parte naturală a reședinței Dvs., motiv pentru care oferim multe stiluri diferite de finisare. Datorită experienței noastre, suntem capabili să îndeplinim modele complicate și să satisfacem clienții cu lucrările noastre. Oferta noastră include o varietate de mobilier die fier forjat, atât pentru interior cât și pentru exterior.

Produse

Ferestre

Ferestrele noastre din oțel nu sunt numai frumoase, ci sunt și construite pentru a rezista. Ferestrele pe care le realizăm noi sunt potrivite atât pentru domeniul rezidențial cât și pentru comercial.

Uși

Ușile noastre de intrare din fier sunt unicate. La noi, toate ușile sunt contruite cu precizie și măiestrie inegalabilă. Lucrăm manual fiecare piesă în parte cu pasiune și atenția pentru detaliu. Inovațiile noastre în materie de design combinate cu standardele de calitate au ca rezultat o ușă care pur si simplu arată și funcționează bine.

Porți metalice

Porțile de fier sunt puternice, elegante și foarte durabile, acestea necesitând o întreținere foarte mică. Construim toate porțile noastre în conformitate cu specificațiile de proiectare. Aceste porți pot fi fabricate într-o gamă largă de stiluri.

Balustrade

Balustradele metalice sunt puternice și de durata. Acestea sunt pentru exterior și interior. Realizăm balustrade și le putem adapta oricăror cerințe de spațiu. Lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că balustradele noastre corespund normelor de siguranță.

Garduri metalice

Gardurile de fier adaugă un element de frumusețe oricărei curți. Confecționăm garduri de fier după idei de design pe care ni le oferiți sau vă putem recomanda noi modele. Oricum, veți obține un gard frumos care va dura mulți ani.

Scări

Firma noastră va proiecta, fabrica și va instala scări de oțel robuste și balustrade pentru scări atât pentru casa ta cât și pentru afacerea ta. Suntem specializați în modernizarea scărilor construite la comandă, utilizând doar piese de cea mai bună calitate, inclusiv oțel forjat, fier ornamental, stâlpi decorativi și balustrade personalizate.

Serviciile noastre

ruler-48

Măsurători gratuite

Compania noastră oferă o măsurare complet gratuită – specialistul nostru va veni la locul Dvs. și va efectua toate activitățile necesare pentru a vă face o ofertă cât mai realistă. După obținerea tuturor informațiilor se va începe procesul de fabricație a porților și gardurilor noastre rezidențiale. 

Proiect individual

Satisfacția clienților este de cea mai mare importanță pentru noi, motiv pentru care fiecare proiect este consultat cu atenție împreună cu clientul. Este unul din motivele pentru care fierul forjat, porțile și gardurile noastre moderne din metal sunt atât de populare.

Calitate garantată

Atelierul nostru a creat multe oranemnte și decorații din fier forjat. Puteți avea încredere în experiența no9astră în producerea de garduri metalice moderne și clasice. Acestea se vor potrivi cu stilul complet al casei, dând o notă distinctă reședinței Dvs.

Experiența noastră

design atractiv

Fiecare lucrare metalică este incredibil de detaliată pentru a atrage privirile vizitatorilor și a proprietarilor deopotrivă. O asemenea intrare în proprietatea dvs. nu numai că va arăta frumos, dar va fi solidă și va oferi protecție.

Protecție anticorozivă

Rugina este inamicul natural al tuturor obiectelor metalice. În timp, confecțiile metalice sunt supuse coroziunii și își pierd strălucirea și farmecul. Toate produsele noastre sunt grunduite, vopsite sau sablate, asigurându-se orice clasa de protecție anticorozivă.

livrare rapidă

Când colaborați cu noi, vă puteți bucura de comoditatea de a comanda toate produsele în același loc, iar totul vă va fi livrat conform contractului.

GALERIE INSPIRAȚIONALĂ

Contact

Pentru ofertare, trimiteți un e-mail:

info@4doors.ro