4Doors.ro

Despre noi

Dacă vrei să ne cunoști, aici e locul potrivit! Află cum ne poți găsi și cum a luat ființă firma noastră!

Facebook

Pagina noastră este condusă de colega noastră Roxana. Ea răspunde prompt fiecărui client și își pune amprenta asupra fiecărei postări. Mulțumim, Roxi!

Twitter

Iubim Twitterul! Și chiar dacă suntem la început, vă promitem că nu veți regreta! Cele mai interesante informații le va posta pe Twitter Alexa, prietena noastră de la Social Media!

Instagram

Toți adorăm pozele, nu-i așa? iar cea mai bună platformă pentru poze este Instagram! Și cum nimeni nu e mai bună la poze ca și Diana, ea e cea din spatele aparatului! Te așteptăm!

Povestea noastră

Din dorința de a crea o firmă care să fie alături de clienți, a luat naștere această societate care își dorește să pună clientul pe primul loc. În special din acest considerent am creat un serviciul de 24/24, 7 zile din 7.

Pentru clientii care au un loc de muncă până la orele 17.00 sau chiar mai tarziu, pentru clientii care poate au delegatii sau deplasari în alte orase si sunt doar în weekend-uri acasa, pentru ei noi lucram. Noi venim la clienti cand pot dansii. Noi venim in weekenduri. Noi venim seara. Noi venim.