4Doors.ro

Servicii Pentru casa ta

Oferim servicii complete de comercializare, automatizare, design, ofertare, implementare și reparații sau mentenanță.
Totul devine mai simplu când ai tot ce îți trebuie la un click distanță!

soluții și proiectare personalizată

Cum s-ar putea imbina cel mai bine dorinta clientului de a avea un sistem automatizat, avand cerinte functionale diverse si multiple? Printr-un proiect personalizat oferit de 4Doors.ro prin schite si solutii tehnice.

Siguranță și încredere

Fiecare proiect e important pentru noi si va fi tratat cu seriozitate. Toti clientii beneficiaza de oferta personalizata.

grija față de clienți

ACASĂ – trebuie să fie un spațiu sigur și comfortabil. Pentru mulți dintre noi, aceasta este ce mai importantă investiție în viață. Produsele noastre sunt create să aducă tot confortul, siguranța și căldura căminului dvs.

valori pe care le vei îndrăgi

Service specializat

Oferim service atat la produsele achizitionate de la noi, cat si la produse achizitionate de la alti furnizori. Dispunem de echipe de interventie, formate de oameni instruiti profesional, care vor remedia orice defectiune in cel mai scurt timp.

Creativitate

Creativitatea este actu de transformare a unor idei noi în realitate. Aceasta se caracterizează prin capacitatea de a percepe lumea în moduri noi, de a găsi linii, asimetrii, și a crea produse unicate pentru client.

Mentenanță gratuită

Toti clientii 4Doors.ro beneficiaza de mentenanta gratuita pe intreaga perioada a garantiei. Interventiile preventive au ca scop principal inlaturarea principalilor factori care pot duce la disfunctionalitati ale sistemului.

Suport telefonic non-stop

Pentru orice problema aparuta suntem disponibili pentru dvs non-stop la numarul de telefon: 0774 50 70 41. Raspunsul la solicitarea Dvs se realizeaza rapid, documentat si eficient, operatorul actionand prompt oferind informatii esentiale.

Disponibilitate 24/7

La cererea dvs suntem disponibili pentru service, ofertare si masuratori 24/24, 7 zile din 7. Noi ne dorim sa fim cat mai flexibil pentru a ne orienta fata de client. Cu totii dorim o colaborare pozitiva si parerea clientilor e ceea ce ne descrie.

Măsurători personalizate

Orice client 4Doors.ro beneficiaza de masuratori gratuite efectuate de personal calificat si oferta personalizata. Pentru realizarea ofertei personalizate un angajat 4Doors.ro se va deplasa pentru vizionare si masuratori la fata locului.

Tu ce valori apreciezi ?

Cu noi, vei deschide noi porți către succes!

Adresa noastră

  • Pta Nucetului, nr. 24, Oradea, jud. Bihor
  • +40 774 50 70 41
  • info@4doors.ro